Logga In|Skapa konto
Shopping Cart: 0 Item(s)  -  SEK0.00
Hem >>  Herrkläder >>  Fleecejackor >>  Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite [136143855]Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
SEK1,854.93  SEK927.46Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136143855
  • 8888 antal i lager
  • Haglöfs Alder Hood Herrkläder Fleecejackor Blue Ink / Steel Sky
  • Haglöfs Alder Hood Herrkläder Fleecejackor True Black
  • Haglöfs Lapetos Herrkläder Fleecejackor True Black
  • Haglöfs Triton Pro Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
  • Haglöfs Astro Ii Top Herrkläder Fleecejackor Vibrantblue

Vänligen välj:Antal

Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite_checkout
Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
Perfekt för alla utomhusaktiviteter, är vår Bungy huva mellanlager att ha. Dess tillverkad av Polartec® PowerStretch® Pro ™, ett mycket transporterande och stretchigt material med en stor värme i förhållande till vikten.
Funktioner:
Polartec® PowerStretch® Pro ™ ger utmärkt värme i förhållande till vikt med förbättrade fuktspridande förmåga
Mjuk väv för nästa huden komfort och en jämn yttre yta för skiktning
Mycket stretchigt tyg hela för maximal rörelsefrihet
Inga axelsömmar för att undvika skav och förbättra hållbarheten
Två mittmonterade blixtlås handvärmarfickor att hålla och skydda dina objekt
Flatlock sömmar på viktiga områden för att minska bulk och minimera skav
Förböjda ärmar för optimal passform och rörelse
Specifikationer:
Vikt: 440 G
Polartec® Power Stretch® Pro ™, 53% polyester, 38% polyamid, 9% elastan, stretch fleece, 241 g / m², bluesign® godkänd
Teknologi:
SE UPP: Att vara en del av den värld vi tror att vi måste ta hand om det. Som ett steg i nyfallen snö, allt vi gör lämnar ett märke på världen. Vårt val, och vårt ansvar, är att steg lätt.
På Haglöfs, vi erkänner att klädindustrin historiskt inte har varit det mest miljövänliga, och vi har tagit steg för att minska vår påverkan. Genom att gå bluesign® och Fair Wear Foundation, inställning och uppfyller stränga verkliga mål för återvinning och minskning toxicitet, liksom rättvisa arbetsförhållanden, har vi tagit viktiga steg mot en mer hållbar verksamhet, och ännu viktigare, en mer hållbar framtid.
Take Care är vårt motto och vår symbol. Det är nu i centrum för allt vi gör, en integrerad del av hela vår process. Från öka andelen återvunnet material för att utveckla en helt ny fluorkarbonfri Durable Water Resistance behandling, vi ständigt förbättra hela vårt produktsortiment, inte bara ett fåtal utvalda produkter.
Vi är inte perfekt, och det finns mycket arbete kvar att göra. Men vi har gjort stora framsteg, mötte svåra mål, och ställa in nästa uppsättning av barer ännu högre. Vi tror att hållbarhet är viktigt, och vi tittar på varje del av vår verksamhet för möjligheter att förbättra. På vår resa in i framtiden, vill vi lämna bakom bara fotspår.
År 2015, den svenska branschtidningen Sportfack delades Haglöfs som hållbarhets Brand of the Year. Priset delades ut till Haglöfs under Swesport den svenska utomhus och sport mässa som hölls i Stockholm den 11 januari 12: e.
"Vi är mycket stolta över att få denna utmärkelse, är det en solid erkännande av det hårda och konsekventa arbete som vi har lagt in hållbarhetsområdet under de senaste åren", säger Lennart Ekberg, Director of Sustainability på Haglöfs.
Bluesign®: bluesign® märket på våra produkter innebär att vi uppfyller de höga krav på bluesign®, ett frivilligt initiativ för textiltillverkare att förbättra sin produktion till den högsta miljöstandard tillgänglig.
Haglöfs anslöt bluesign® teknik under 2008. bluesign® Systemet säkerställer den högsta nivån för konsumentsäkerhet, minimal påverkan på människor och miljö och en ansvarsfull användning av resurser. När vi väljer en bluesign® certifierat material vi är säkra på att det uppfyller våra höga krav på miljö, hälsa och säkerhet.
Bluesign® standard syftar till att avlägsna alla ämnen som är potentiellt farliga för människors hälsa eller för miljön från hela textilproduktionskedjan - från garn, färgämnen och tillsatser, genom att färdiga tyger. Ett tyg som har godkänts av bluesign® standarden säkerställer att dess bearbetning uppfyller följande krav:
Tyget itselt är fria från skadliga kemikalier i enlighet med ett av de mest strikt "begränsad lista ämne" någonsin published.The farliga komponenter i utsläpp till vatten, jord och luft från tyget bearbetning har minimerats. Resursförbrukning, såsom el och vatten, har övervakats och minskas så mycket som möjligt. Arbetsplatsförhållanden har godkänts i termer av hälsa och säkerhet.
Som bluesign® medlem vårt mål är att gradvis och kontinuerligt öka vår användning av bluesign® godkända tyger. På så sätt kan vi garantera säkrare produkter och en minskning av vår miljöpåverkan. En Haglöfs produkt bär märkningen bluesign® produkten är tillverkad av åtminstone 90% bluesign® godkänd tyg och åtminstone 30% bluesign® godkända tillbehör.
Vi tog ett beslut att år 2012 bör 30% av vår försäljning kläder vara bluesign® produkter. Vi nådde 33%. För 2015 siktar vi på 80% bluesign® godkända plagg.

Haglöfs hög rabatt Stockholm, visar vi alla Haglöfs Bungy Hoodegenskaper. I vår skidor butik kan du hitta olika storlekar på Haglöfs Bungy Hood. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Haglöfs Bungy Hood och ta del av våra andra erbjudanden på skidorutrustning.
Haglöfs - Herrkläder - Fleecejackor

Haglöfs Bungy Hood Herrkläder Fleecejackor Magnetite
You may also like...